Pop-up razstava: Mladi ustvarjalci Klemen Orešnik in učenke Jurija Riharja: Gaja Panjtar, Katja Korošec, Anja Kočar, Maja Svoljšak, Jana Jocif

Med 7. 3. in 20. 3. 2023 se v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka predstavljajo mladi ustvarjalci, ki navdih za svoje delo iščejo v lesu.

Klemen Orešnik je po izobrazbi grafični oblikovalec, po duši pa radoveden raziskovalec narave in življenja, samouki vizionarski slikar in izdelovalec ambientalnih luči SuryaRay.

Mlade ustvarjalke povezuje navdušenje nad obnovo krivljenega pohištva in pletenje sedalnih mrež. Njihove poti in različni profesionalni svetovi se srečajo v delavnici mojstra Jurija Riharja, pri katerem so se obnove in tehnike pletenja učile. S pridobljenim znanjem Gaja Panjtar, Katja Korošec, Maja Svoljšak, Anja Kočar in Jana Jocif vsaka na svoj način nadaljujemo s samostojnim delom.

Vabljeni v RC DUO Škofja Loka (Mestni trg 34, Škofja Loka), da spoznate delo mladih ustvarjalcev, ki rokodelstvu dodajajo sodobne interpretacije.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.