Družinska delavnica ustvarjanja iz gline

Termin:
20. 01. 2024

Trajanje:
5 ur

Ura:
10.00-13.00

Prostor:
Rokodelski center DUO Škofja Loka (Mestni trg 34)

Cena:
120 €

Vljudno vabljeni na delavnico ustvarjanja iz gline, namenjeno otrokom in staršem!

Vodila jo bo rokodelka Ana Trampuš, ki pod imenom Cerawoods iz mehke gline oblikuje uporabne in okrasne izdelke in jih z dvojnim žganjem pri visokih temperaturah spremeni v kamenine.

Na družinski delavnici boste s pomočjo rokodelke tudi vi izdelali unikatno skodelico in krožnik v preprosti tehniki valjanja gline in spajanja delov. Potekala bo v dveh delih. Prvič boste oblikovali izdelke in jih pripravili za žganje v lončarski peči. Drugič jih boste okrasili še z barvami za glino. Mojstrica Ana jih bo kasneje še glazirala, da boste skodelico in krožnik lahko uporabljali v gospodinjstvu.

Družinska delavnica je zamišljena tako, da se je udeležite v parih – otrok s staršem. Zahtevnost delavnice je primerna za otroke od 5 do 10 let. Delavnico bomo izvedli v dveh zaporednih sobotah, in sicer 20. 1. 2024 od 10. do 13. ure in 27. 1. 2024 od 10. do 12. ure. Cena delavnice je 120 € na par.

DELAVNICA JE POLNA.

 

 

 

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.