Tematska delavnica suhega polstenja

Tematska delavnica suhega polstenja - izdelava figure

Termin:
22. 03. 2024

Trajanje:
3 ure

Ura:
17.00-20.00

Prostor:
Delavnica Rokodelskega centra DUO Škofja Loka (Mestni trg 35)

Cena:
50 €

Tematska delavnica suhega polstenja - izdelava figure

Petra Vengar pod znamko Petruška ustvarja v svojem ateljeju na Gorenjskem v Zgornjesavski dolini, hkrati pa domuje tudi v našem rokodelskem centru. V tehniki suhega polstenja pod njenimi prsti nastajajo Petruške, pravljična bitja, ki s svojo energijo v prostor vnesejo posebno vrednost.

Pridružite se ji na rokodelski delavnici in spoznajte njene volnene izdelke, ki preprosto začarajo. Volna je vsestranski material, ki je postal tudi medij za umetniški izraz. Z njenimi lastnostmi, mehkobo in barvami lahko dosežemo zanimive dekorativne učinke. Tudi sami boste v tehniki suhega polstenja s posebno iglo in volno ustvarili volneno figuro. Za delavnico ne potrebujete predhodnega znanja, le nekaj ročnih spretnosti in ljubezen do ustvarjanja.

Na delavnici bomo spoznali osnove suhega polstenja in izdelali figuro. Delavnica bo potekala 3 ure, število mest je omejeno.

V ceno (50€) je vključen ves material in vodenje.

Prijave so obvezne na povezavi.  Za več informacij smo vam na voljo preko e-pošte rokodelskicenter@visitskofjaloka.si ali po telefonu 04 511 24 60. Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Če se delavnice udeležite v paru je cena za dve osebi 80€.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.