Delavnica suhega polstenja s Petruško

Delavnica suhega polstenja s Petruško

Termin:
18. 04. 2024

Trajanje:
3 ure

Ura:
17.00-20.00

Prostor:
Delavnica Rokodelskega centra DUO Škofja Loka (Mestni trg 35)

Cena:
50 €

Tematska delavnica suhega polstenja - izdelava figure

Petra Vengar pod znamko Petruška ustvarja v svojem ateljeju na Gorenjskem v Zgornjesavski dolini, hkrati pa domuje tudi v našem rokodelskem centru. V tehniki suhega polstenja pod njenimi prsti nastajajo Petruške, pravljična bitja, ki s svojo energijo v prostor vnesejo posebno vrednost.

Pridružite se ji na rokodelski delavnici in spoznajte njene volnene izdelke, ki preprosto začarajo. Volna je vsestranski material, ki je postal tudi medij za umetniški izraz. Z njenimi lastnostmi, mehkobo in barvami lahko dosežemo zanimive dekorativne učinke. Tudi sami boste v tehniki suhega polstenja s posebno iglo in volno ustvarili volneno figuro. Za delavnico ne potrebujete predhodnega znanja, le nekaj ročnih spretnosti in ljubezen do ustvarjanja.

Na delavnici, ki bo potekala 18. 4. 2024 (17.00-20.00) bomo spoznali osnove suhega polstenja in izdelali figuro. Delavnica bo potekala 3 ure, število mest je omejeno.

V ceno (50€) je vključen ves material in vodenje.

Prijave so obvezne na povezavi.  Za več informacij smo vam na voljo preko e-pošte rokodelskicenter@visitskofjaloka.si ali po telefonu 04 511 24 60. Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Če se delavnice udeležite v paru je cena za dve osebi 80€.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.