Rokodelska doživetja – Škofja Roka vabi tudi letos!

Rokodelska doživetja, ki v poletnih mesecih potekajo v Škofji Loki, vas vabijo v mesto s tisočletno tradicijo tudi letos!

Začutite Škofjo Loko pod prsti … spoznajte vrhunske rokodelce in rokodelke ter ustvarjajte z njimi!

Pretekli teden smo za lastnike nastanitev na Škofjeloškem izvedli del rokodelskih doživetij, ki sicer potekajo v poletnih mesecih. Skupaj z mojstri rokodelci in mojstricami rokodelkami smo odkrivali svetove ustvarjalnosti in spoznavali različne rokodelske tehnike – steklarsko Tiffany tehniko, suho in mokro polstenje, kovaštvo, obdelavo lesa, peko medenih kruhkov in rezbarjenje.

Z vami delimo nekaj utrinkov rokodelskih doživetij in vas že sedaj povabimo, da se nam pridružite na rokodelskih doživetjih, ki se začenjajo z mesecem julijem.

Preverite ponudbo rokodelskih doživetij ŠKOFJA ROKA DELA ČAROVNIJE

Točne termine za mesec julij in avgust napovemo v kratkem! Rokodelska doživetja bodo potekala vsak dan od srede do nedelje!

Napletite nova poznanstva, zamesite sladke trenutke in skujte dan po svoje. Škofja Roka odpira vrata Škofje Loke celo poletje.

Dobrodošli!

 

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.