Delavnica restavriranja lesenega pohištva

Delavnica restavriranja lesenega pohištva

Termin:
12. 10. 2023

Prostor:
Delavnica Matije Hiršenfelderja

Cena:
120 €

Tridnevna delavnica obnove lesenega pohištva z mojstrom Matijem Hiršenfelderjem

Imate doma kos lesenega pohištva, ki za vas predstavlja pomemben del vašega doma in je pri vas doma mogoče že več generacij, a bi ga bilo potrebno obnoviti, popraviti, mu vrniti nazaj njegovo uporabnost ter mu vdihniti nov, svež videz?

Delavnica pod vodstvom Matija Hiršenfelderja bo praktično naravnana: s seboj prinesite manjši kos lesenega pohištva, ki ga želite obnoviti, skozi delo pa boste nato ob pomoči mentorja spoznali tako teoretične osnove postopkov kot praktične napotke za obnovo lesenega pohištva. Srečanja bodo potekala pri mojstru v njegovi delavnici v Škofji Loki, kjer bodo na voljo tudi vsa potrebna delovna orodja in oprema za obnovo lesenega pohištva.

Delavnica bo potekala v četrtek, 12. 10., med 16.30 in 19.00, v petek, 13. 10., med 16. 30 in 19.00 ter v soboto, 14. 10., med 8.00 in 15.00.

Obvezne prijave na e-naslovu rokodelskicenter@visitskofjaloka.si ali po telefonu 04 511 24 60, kjer smo vam na voljo tudi za več informacij. Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.