Pop-up razstava: Mladi ustvarjalci: Lamp’ca in Teglc

4 mladi talenti, 2 mladi ustvarjalni ekipi, 2 inovativna lesen izdelka, 1 Srednja šola za lesarstvo Škofja Loka

Med 6. in 17. aprilom 2021 se v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka predstavljata dve mladi podjetji, ki izhajata iz Srednje šole za lesarstvo Škofja Loka

LAMP’CA je nastala v okviru projekta Moje podjetje 2020. Soustvarjata jo Špela Pezdir in Gašper Šoklič in izdelujeta lesene ambientalne svetilke. Vsaka Lamp’ca je izdelana iz masivnega lesa in ima možnost personalizacije motivov na furnirju. Lamp’ca sveti na vse pozitivno v naše življenju.

TEGLC pa je nastal leta 2018, ko je ekipa dijakov Srednje šole z lesarstvo razvila okrasni lonček za majhne rastline, ki lebdi v zraku. Teglc trenutno sestavljava David Košnik in Luka Oblak, ki svoje izdelke ročno izdelujeta iz slovenskega lesa.

Vabljeni v RC DUO Škofja Loka (Mestni trg 34, Škofja Loka), da spoznate delo mladih ustvarjalcev, se z njimi srečate in podprete njihovo delo ter podjetniške začetke!

Več o razstavi pa najdete tukaj

Obveščamo vas, da bomo razstavo kljub omejitvam in novim ukrepom izvedli!
V tednu do 12. 4. 2021 bo razstava potekala v spletni obliki. Od 12. 4. 2021 je Rokodelski center DUO Škofja Loka ponovno odprt za javnost!  Vabljeni in dobrodošli!

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.