Osnovni tečaj suhega polstenja – izdelava figure

Osnovni tečaj suhega polstenja - izdelava figure

Termin:
22. 09. 2023

Trajanje:
3 ure

Ura:
17.00-20.00

Prostor:
Delavnica Rokodelskega centra DUO Škofja Loka (Mestni trg 35)

Cena:
50 €

Osnovni tečaj suhega polstenja

Petra Vengar pod znamko Petruška ustvarja v svojem ateljeju na Gorenjskem v Zgornjesavski dolini, hkrati pa domuje tudi v našem rokodelskem centru. V tehniki suhega polstenja pod njenimi prsti nastajajo Petruške, pravljična bitja, ki s svojo energijo v prostor vnesejo posebno vrednost.

Pridružite se ji na rokodelski delavnici in spoznajte njene volnene izdelke, ki preprosto začarajo. Volna je vsestranski material, ki je postal tudi medij za umetniški izraz. Z njenimi lastnostmi, mehkobo in barvami lahko dosežemo zanimive dekorativne učinke. Tudi sami boste v tehniki suhega polstenja s posebno iglo in volno ustvarili volneno figuro. Za delavnico ne potrebujete predhodnega znanja, le nekaj ročnih spretnosti in ljubezen do ustvarjanja.

Na delavnici bomo spoznali osnove suhega polstenja in izdelali figuro. Delavnica bo potekala 3 ure, število mest je omejeno.

V ceno je vključen ves material in vodenje.

Prijave so obvezne po e-pošti: rokodelskicenter@visitskofjaloka.si ali po telefonu 04 511 24 60, kjer smo vam na voljo tudi za več informacij. Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Znanje bo možno nadgraditi na nadaljevalnem tečaju, ki bo potekal 29. 9. 2023, 17.00–20.00. V primeru udeležbe na obeh tečajih je skupna cena za oba tečaja 80€.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.