Nadaljevalni tečaj suhega polstenja – izdelava figure

Nadaljevalni tečaj suhega polstenja - izdelava figure

Termin:
29. 09. 2023

Trajanje:
3 ure

Ura:
17.00-20.00

Prostor:
Delavnica Rokodelskega centra DUO Škofja Loka (Mestni trg 35)

Cena:
50 €

Nadaljevalni tečaj suhega polstenja s Petro Vengar

Petra Vengar pod znamko Petruška ustvarja v svojem ateljeju na Gorenjskem v Zgornjesavski dolini, hkrati pa domuje tudi v našem rokodelskem centru. V tehniki suhega polstenja pod njenimi prsti nastajajo Petruške, pravljična bitja, ki s svojo energijo v prostor vnesejo posebno vrednost.

Pridružite se ji na rokodelski delavnici in spoznajte njene volnene izdelke, ki preprosto začarajo. Volna je vsestranski material, ki je postal tudi medij za umetniški izraz. Z njenimi lastnostmi, mehkobo in barvami lahko dosežemo zanimive dekorativne učinke.

Na delavnici bomo izdelali figuro v naprednejših tehnikah suhega polstenja. Delavnica bo potekala 3 ure, število mest je omejeno. V ceno je vključen ves material in vodenje.

Prijave so obvezne po e-pošti: rokodelskicenter@visitskofjaloka.si ali po telefonu 04 511 24 60, kjer smo vam na voljo tudi za več informacij. Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

 

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.