Anton Kosmač

Hotavlje 1, 4224 Gorenja vas
+386 (0)41 918 877

Stare mizarske tehnike in sodobno pohištvo

Lastnosti kot sta vztrajnost in občutljivost za detajle je Anton razvil že s svojo športno kariero kot olimpijski maratonec. Danes z enako vnemo in pozornostjo do detajlov najlepše primerke lesa ročno preoblikuje v funkcionalno in estetsko dovršene kose pohištva. V njegovi delavnici že več kot 20 let nastajajo unikatni mizarski izdelki iz masivnega lesa. Za Antona je značilna izjemna natančnost, prefinjenost in čistost, ki se zrcalijo v visoki kakovosti njegovih izdelkov. Je tudi eden redkih mizarjev, ki v starih mizarskih tehnikah ustvarja replike in sodobne kose pohištva iz masivnega lesa.

Delo Antona Kosmača pa pod blagovno znamko Biopina nadgrajuje njegova partnerka Petra Rant, ki ustvarja cemprinove vzglavnike, blazine za dojenje in osvežilce zraka. Vanje je ujet vonj po gozdu in iglavcih. Blazine so odlične za vse, ki imate težave s spanjem, saj vas popeljejo v globok spanec. Seveda pa so odlične tudi za tiste, ki se radi pocrkljate ob prijetnem vonju in ki stremite k zdravemu načinu življenja.

Več o vzglavnikih Biopina na spletni strani in FB strani.

Foto: Katja Jemec

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.