Katalog rokodelskih izdelkov za poslovna in osebna darila

26. oktobra 2023

Katalog rokodelskih izdelkov za poslovna in osebna darila

 

Vabimo vas k ogledu spletnega kataloga rokodelskih izdelkov za poslovna in osebna darila, v katerem smo premišljeno zbrali različne rokodelske izdelke za poslovno in osebno obdarovanje kar 25 različnih rokodelcev in rokodelk!

Pomembno je, kakšna darila poklanjamo. Z njimi izkazujemo pozornost, naklonjenost in zahvale ter pletemo odnose za prihodnost. Hkrati pa podpiramo izdelovalce in celotno zgodbo izdelka. Skupaj z našimi mojstri rokodelci in mojstricami rokodelkami, ki predano izdelujejo izjemno kvalitetne in estetsko dovršene izdelke ponudbo, smo oblikovali ponudbo.

Vabimo vas k ogledu, naročilu in nakupu. Ter seveda k deljenju!

Katalog v spletni obliki je dostopen tukaj. 

Katalog smo izdali skupaj z OOZ Škofja Loka okviru projekta Roko-delci.

 

Projekt Roko-delci sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarjata Razvojna agencija Sora d. o. o in Loški muzej Škofja Loka.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.