Izložbe domišljije 2023

Izložbe domišljije 2023

IZLOŽBE DOMIŠLJIJE: Prodajne razstave umetnikov in rokodelcev
OBDARUJTE Z IZBRANIMI DARILI
#obdarujemzdomisljijo
25. 11.–31. 12. 2023
Škofja Loka, staro mestno jedro

WINDOWS OF IMAGINATION: Group Sales Exhibitions of Artists and Craftsmen
GIVE A SPECIAL SELECTED GIFTS
#giveagiftofimagination
25. 11.–31. 12. 2023
Škofja Loka, old city centre

IZLOŽBE DOMIŠLJIJE: Prodajne razstave umetnikov in rokodelcev
OBDARUJTE Z IZBRANIMI DARILI

16 lokacij v starem mestnem jedru Škofje Loke

Izložbe domišljije povezujejo lokalne posameznike in organizacije s področja kulture, umetnosti, rokodelstva in prodaje unikatnih izdelkov s Škofjeloškega. Na prodajnih razstavah na različnih lokacijah po starem mestnem jedru Škofje Loke se tako predstavljajo umetniki, rokodelci, fotografi, ilustratorji, oblikovalci in pripravljajo izbrana darila za vaše najbližje.

Sodelujoči želimo spodbuditi ozaveščene nakupe, v katerih darila in drobne pozornosti prihajajo iz lokalnega okolja in so narejeni z veliko pozornostjo ustvarjalk in ustvarjalcev. Izložbe domišljije ponujajo celostno izkušnjo prazničnega obdarovanja in odgovornega potrošništva, občutno drugačno od hitre mode in prenatrpanih trgovskih centrov. Z obiskom Izložb domišljije se podate v preplet in odkrivanje škofjeloških srednjeveških ulic in trgov, sproščene pogovore z ustvarjalci in premišljeno izbiro unikatnih daril za naše najbližje.

Letos lahko obiščete kar šestnajst lokacij v mestnem jedru, ki jih prepoznate po igrivih silhuetah na fasadah in v izložbenih oknih. Te so delo akademskega kiparja Mateja Bizovičarja in bodo krasile prostore sodelujočih: Rokodelski center DUO Škofja Loka, Loški muzej Škofja Loka z Galerijo Ivana Groharja, Sokolski dom Škofja Loka, Sodobni tekstilni center Kreativnice, Knjižnico Ivana Tavčarja, Atelje Amuse, trgovino Paleta, Galerijo in trgovino Čipke Mojca, atelje Ane Bučar, klobučarsko delavnico Matjaža Reška J.I.M. klobuki, laneno trgovino Linen Friday, trgovino GoodWill, delavnico 5R KIVI JA PUU, restavracijo Jesharna, gostilno in galerijo Pr’ Pepet ter sladko pekarnico Ajdalicious.

Obiščite Izložbe domišljije in obdarujte z izbranimi darili!
Vabimo vas, da preverite, kakšna je letošnja praznična ponudba izbranih daril škofjeloške ustvarjalnosti!
Vse aktualne novice, ponudbo in spremljevalni program so na enem mestu objavljeni na naših spletnih mestih, zato nas spremljate!
Z nakupom letošnjih daril podprite domače vrhunske ustvarjalce in ustvarjalke. Poskrbimo, da se obdarujemo premišljeno – z lokalno izdelanimi, kakovostnimi in sodobnimi darili.

Vstop prost / Free admission
Facebook: Izložbe domišljije
Instagram: @izlozbe_domisljije

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.