Izložbe domišljije 2020 so odprte!

Termin:
27. 11. 2020

Prostor:
staro mestno jedro Škofje Loke

IZLOŽBE DOMIŠLJIJE: Prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

WINDOWS OF IMAGINATION: Group Sales Exhibitions of Artists and Craftsmen

27. 11.–31. 12. 2020

Škofja Loka, staro mestno jedro / old town

 

 

IZLOŽBE DOMIŠLJIJE, PRODAJNE RAZSTAVE UMETNIKOV IN ROKODELCEV SO ODPRTE!

 

Letošnje Izložbe domišljije bodo izvedene v vsakem primeru! Tudi če bodo prostori zaprti za nekaj časa, se Izložbe domišljije selijo na splet – omogočena bodo spletna naročila in nakupi, »take away« ponudba in individualni prevzemi.

Za vse aktualno spremljajte naša spletna mesta. 

Najdemo se na FB: Izložbe domišljije, IG @izlozbe_domisljije

Izložbe domišljije, prodajne razstave umetnikov in rokodelcev, se odpirajo tudi letos! V Škofji Loki se že šesto leto ustvarjalno–kulturniška scena povezuje in za individualne obiskovalce ponuja nepozabno praznično izkušnjo. V skupni akciji, v kateri želimo v prazničnem času individualnim obiskovalcem starega mestnega jedra Škofje Loke ponuditi umetniška dela in kakovostne izdelke rokodelcev, se povezuje 15 organizacij! Svoje prostore namenjamo predstavitvi del umetnikov, rokodelcev, fotografov, oblikovalcev in drugih ustvarjalcev ter jih spreminjamo v praznične trgovine, v katerih si obiskovalci lahko izberejo izvirna in unikatna darila, primerna za decembrsko obdarovanje.

Še posebej v tej novi nepredvidljivi realnosti vas pozivamo in vabimo k podpori domačih vrhunskih ustvarjalcev in ustvarjalk! Še posebej letos poskrbimo, da se bomo obdarovali z  lokalno izdelanimi, kakovostnimi in sodobnimi darili!

Sodelujoči:

Rokodelski center DUO Škofja Loka (Razvojna agencija Sora), Galerija Ivana Groharja (Loški muzej Škofja Loka), Sokolski dom Škofja Loka (Zavod 973), Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, Rozamunda, Atelje AMUSE, Sodobni tekstilni center Kreativnice, Trgovina Paleta, Trgovina in galerija Čipke Mojca, cvetličarna Sanjski šopek, Galerija in kavarna Pr’ Pepet, restavracija Jesharna, Kavarna in slaščičarna Homan, Bar Pilarna in kavarna Vahtnca

Koordinator Izložb domišljije 2020 je Rokodelski center DUO Škofja Loka I T: 04 51 12 460 in 040 769 521 I  E: rokodelskicenter@visitskofjaloka.si

Letošnje Izložbe domišljije bodo izvedene v vsakem primeru! Potekajo v spletni obliki – omogočena bodo spletna naročila in nakupi, »take away« ponudba in individualni prevzemi. Glede na omejeno sproščanje ukrepov, pa so nekateri prostori odprti za obiskovalce. Za vse aktualno spremljajte naša spletna mesta.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.