Ustvarjalno polstenje v ateljeju Amuse

01. septembra 2020
Anja Musek

USTVARJALNO POLSTENJE

Trajanje:
60 minut

Prostor:
atelje AMUSE (Cankarjev trg 6, Škofja Loka)

Cena:
26 EUR/osebo

Jezik:
slovenščina, angleščina

Rezerviraj termin

Unikatni modni izdelki

Anja Musek v starem mestnem jedru Škofje Loke pod svojo znamko AMUSE ustvarja unikatne modne izdelke. Šale, torbe, oblačila, nakit in druge izdelke izdeluje ročno v več tisoč let stari tehniki mokrega polstenja.

Pridružite se ji v njenem ateljeju v eni izmed tisočletnih škofjeloških stavb in spoznajte njene izdelke. Potopili se boste v zgodovino polstenja in klobučarstva v Škofji Loki, ki je nekoč izvažala visokokakovostne klobuke po vsem svetu. Spoznajte materiale in tehnike polstenja in ustvarite svoje polsteno milo.

Anja Musek pod imenom AMUSE ustvarja unikatne modne izdelke, kot so šali, torbe, oblačila, nakit in še mnogo več. Vse izdeluje ročno v več tisoč let stari tehniki mokrega polstenja. Zaznamuje jo sodobno, minimalistično oblikovanje in uporaba naravnih materialov kot so poleg volne tudi svila, lan, bombaž … Anja Musek živi in dela v starem mestnem jedru Škofje Loke, kjer jo lahko obiščete v njenem ateljeju in razstavno-prodajni galeriji.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.