Petruškine pravljične figurice

01. septembra 2020
Petra Vengar

PETRUŠKINE PRAVLJIČNE FIGURICE

Trajanje:
90 minut

Ura:
16.00

Prostor:
Delavnica Rokodelskega centra DUO Škofja Loka (Mestni trg 35)

Cena:
38 EUR/osebo

Jezik:
slovenščina, angleščina

Rezerviraj

Petruškine pravljične figurice - rokodelska delavnica z mojstrico

Petra Vengar pod znamko Petruška ustvarja v svojem ateljeju na zgornjem Gorenjskem, hkrati pa domuje tudi v našem rokodelskem centru. V tehniki suhega polstenja pod njenimi prsti nastajajo Petruške, pravljična bitja, ki s svojo energijo v prostor vnesejo posebno vrednost.

Pridružite se ji na ustvarjalni delavnici in spoznajte njene izdelke, ki preprosto začarajo. Spoznali boste, da je volna vsestranski material, ki je postal tudi medij za umetniški izraz. Z njenimi lastnostmi, mehkobo in barvami lahko dosežemo zanimive dekorativne učinke in tudi sami boste v tehniki suhega polstenja, s posebno iglo in volno, ustvarili volneo pravljično mušnico. Za delavnico ne potrebujete predhodnega znanja, le nekaj ročnih spretnosti in ljubezen do ustvarjanja.

V poletnih mesecih so za rokodelska doživetja odprti stalni termini. Izven poletnega časa se za izvedbo časovno prilagodimo vašim željam.

Termini v juliju 2023:

 

Termini v avgustu 2023:

Dobrodošli!
Želimo vam ustvarjalen obisk.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

Vabimo vas, da se pridružite našim sledilcem. Na vaš e-naslov bomo pošiljali novice o dogajanju v našem rokodelskem centru.

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.